Jobben min: KappAhl

Har jeg fortalt at jeg jobber på KappAhl? Ja, jeg har vel det! Men jeg har ikke fortalt så mye mer om det, så det har jeg tenkt til å gjøre nå. Jeg skal fortelle om hvorfor jeg søkte jobb der, hvordan det er å jobbe på KappAhl, og hvordan jeg trives! Innledningsvis vil jeg først fortelle litt om KappAhl.

Bilde
http://www.kappahl.no/

Om KappAhl

KappAhl ble grunnlagt i 1953 og er en motekjede med 400 butikker og 4.500 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Polen og Tsjekkia. KappAhl selger mote for mange mennesker til en rimelig pris. KappAhl retter seg spesielt mot kvinner i 30-50 åra med familie.

KappAhls forretningsidé er ”prisgunstig mote for mange mennesker”. Vår oppgave er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde uten å betale for mye. Når du som kunde har handlet hos oss, skal du føle at du er moteriktig kledd og at du har fått god valuta for pengene!

Mitt forhold til KappAhl

Det startet med at KappAhl Brumunddal søkte etter ekstrahjelp, jeg var fort innom med søknaden og det gikk ikke lenge før jeg ble ringt opp for å komme på intervju. Dette var nervepirrende og spennende med tanke på at det var mitt første jobbintervju men jeg kom meg igjennom det, selv om jeg ikke visste helt hvordan det hadde gått. Tydeligvis hadde det gått bra, fordi jeg fikk telefon fra arbeidsgiveren med et tilbud om jobb, og jeg takket selvfølgelig ja med en gang! Jeg var overlykkelig, dette var jo en perfekt jobb for meg som elsker klær og mote.

Bilde
Hey, I like your style.

Du lurer kanskje på hvordan det er å jobbe på KappAhl? Det skal jeg fortelle deg ut ifra mine opplevelser! Det er helt supert å jobbe på KappAhl, og jeg har ikke tenkt tanken på å finne meg en ny jobb før jeg “må”. Arbeidsmiljøet på arbeidsplassen min er topp, vi snakker, ler og har det gøy mens vi er på jobb samtidig som vi gjør våre arbeidsoppgaver! Kollegaene mine er supre, de gjør så jeg gleder meg til å dra på jobb, nettopp fordi det er så koselig å være der sammen med dem. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg søkte jobb på KappAhl, og jeg anbefaler virkelig deg til å gjøre det samme, hvis muligheten er der!

Hos oss på KappAhl skal alle ha like muligheter og samme forutsetninger, uavhengig av kjønn, nasjonal opprinnelse, religion, seksuell legning eller funksjonshemming. Gjennom systematisk arbeid med sikkerhet, arbeidsmiljø og miljø samt KappAhls medarbeiderundersøkelse, KAS, gjennomgår vi hvert år forholdene på arbeidsplassen.

Jeg elsker jobben min, og de største grunnene til det er arbeidsmiljøet og kollegaene mine! Samtidig får jeg jobbe med det jeg liker aller best, nemmelig klær! I tillegg møter jeg nye mennesker hverdag, og jeg får snakke med forskjellige mennesker hele tiden! Jeg elsker å snakke, så det passer meg kjempefint!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s